Grieg

Kom ihåg att du måste vara registrerad i vår bostadskö för att kunna söka en lägenhet. Vill du se om det finns några lediga lägenheter på Grieg, kan du se där här

 

Kliv in i en lägenhet!

Är du nyfiken på hur lägenheterna ser ut? Och hur ligger egentligen solen på en specifik lägenhet? Nedan länkar tar dig till 3D-visualiseringar av tre olika typer av lägenheter, en solstudie samt en bostadsväljare där du kan se var varje lägenhet är placerad i fastigheten. 3D-ritningarna kan avvika från verkligheten. 

3D-visualisering: 1,5 Rok

3D-visualisering: 2 Rok

3D-visualisering: 3 Rok 

Bostadsväljare Etapp 1: Tubavägen

Bostadsväljare Etapp 2: Trombonvägen

Bostadsväljare Etapp 3: Kornettvägen

Solstudie över Grieg

 

94 nya lägenheter med pendlarläge!

I vår nya fastighet Grieg har du gångavstånd till Falkenbergs station med pendlingsmöjligheter åt norr och söder. Samtidigt bor du endast ett stenkast från allt  Falkenberg har att erbjuda. Varför kompromissa när du kan få både och?

Lägenheterna erbjuder modern standard i storlekarna ettor, tvåor, treor och fyror från 35 kvm till 72 kvm. I materialvalen har vi fokuserat på funktion och kvalitet vilket gör att lägenheterna blir både lättskötta och hemtrevliga.

Området Tröinge utvecklas snabbt och stora satsningar görs. Bland annat byggs ett nytt handelsområde i närheten. Du hittar våra 94 lägenheter i närheten av Tånga cirkulationsplats. 

Se lediga lägenheter här

 

Etapp 1 - Tubavägen

Etapp 1 - Tubavägen

Etapp 2 - Trombonvägen

Etapp 2 - Trombonvägen

Etapp 3- Kornettvägen

Etapp 3- Kornettvägen

Badrum 3 Rok

Badrum 3 Rok

Sovrum 3 Rok

Sovrum 3 Rok

Vardagsrum 2 Rok

Vardagsrum 2 Rok

Vardagsrum 1 Rok

Vardagsrum 1 Rok

Illustrationer: Combify. Observera att avvikelser från ritning kan förekomma.