Skogstorp


Ett boende med 11 minuters cykelväg till Falkenbergs centrum. Skogstorp är en pärla i Falkenberg med närhet till stad, hav, sköna omgivningar, idrott och gemenskap. Här bygger vi just nu en ny fastighet med totalt 17 lägenheter.

 

Här skapar vi ett praktiskt, funktionellt boende i två våningar och som bidrar till en "radhuskänsla". Baksidan har en ombonad gårdskänsla där barnen kan leka fritt och där förutsättningar för möten och gemenskap finns.

En inbjudande plats
Här finns öppna ytor  som är anpassade efter familjens behov och en gemensam innegård.

Boendet passar bra för den som pendlar till och från arbetet i annan ort och som lätt och smidigt vill ta sig till centrum för vidare resor norr- eller söder ut med tåg. Skola och förskola finns på orten. Här finns även cykelvägar i alla riktningar och det är nära till det mesta. Man tar sig även smidigt med bil ut på E6:an. 

Ett boende för den som trivs med närhet till natur, hav, lantliga miljöer och som ändå vill bo centrumnära. Ett boende för den som uppskattar gemenskap och som vill nyttja möjligheterna till aktiviteter, promenader och upplevelser för en rik fritid. 

Boendet
Lägenheterna anpassas efter dagens behov, bl.a. ges förutsättningar för hemarbetet. Med öppna ytor och mycket ljusinsläpp har du bra koll på omgivningarna som bidrar till en trevlig miljö och som får barnen att känna sig trygga.

Byggprocessen i stort
Första spadtaget för projektet togs i oktober 2022 och vår mål är att fastigheten står klar för inflyttning under hösten 2023.

Detta är ett pågående projekt och sidan kommer uppdateras allt eftersom. Följ gärna projektet i våra kanaler:  Instagram - Falkenbergs Bostad - Facebook Fabo - LinkedIn - Falkenbergs Bostad AB

 

5 februari - 2023
Takstolar sätts på plats på ena huset 

19 oktober - 2022
Första spadtaget för fastigheten tas.